Weegbrug leveren in het buitenland

Anton Bouwkamp | 5 juni 2024
ABW is niet alleen een toonaangevende specialist in weegbruggen binnen Nederland, maar levert óók weegbruggen in het buitenland. Opereert u tijdelijk of vast vanuit het buitenland – of bemiddelt u daarvoor – en heeft u een weegbrug nodig voor uw project? ABW ondersteunt u daar graag bij. Hieronder leest u de belangrijkste voordelen van samenwerken met ABW voor uw internationale weegbehoeften.

Plug-and-play installatie

Bij ABW gaan we pragmatisch te werk. Waaraan u dat terugziet?

  • Onze weegbruggen worden gebruiksklaar en plug-and-play geleverd. Dat wil onder andere zeggen: het aansluiten van de weegcomponenten vergt geen soldeerwerk;
  • We voorzien elke weegbrug van gedetailleerde installatie-instructies, zodat deze eenvoudig en snel op de juiste plek in gebruik genomen kan worden. De opbouw van de weegbrug verloopt met andere woorden gebruiksvriendelijk;
  • Ook delen we tips en aandachtspunten met betrekking tot de benodigde voorzieningen op locatie. Denk aan het aanbrengen van kabelgoten en een stroom- en netwerkvoorziening voor de indicator.

Af-fabriek gekeurd geleverd

Een ander groot voordeel van onze weegbruggen is dat ze af-fabriek gekeurd kunnen worden. Dat scheelt tijd en geld. U hoeft immers niet te wachten tot er een expert ter plaatse komt voor de keuringen, wat niet alleen vertragend werkt maar ook behoorlijk in de papieren kan lopen. Met een af-fabriek gekeurde weegbrug van ABW bent u verzekerd van een snelle en efficiënte ingebruikname.

Ondersteuning en inregelen op afstand

Om voor u de kosten verder te drukken, biedt ABW waar mogelijk ondersteuning op afstand. Ook het inregelen vindt op die manier plaats. Daarvoor dient uw weegbrug wel gekoppeld te worden aan uw netwerk. (Daar kunnen we u over instrueren.)

Eenmaal gekoppeld aan uw netwerk kunnen onze technische experts u direct hulp bieden bij eventuele problemen of vragen, waar ter wereld u zich ook bevindt. Dit zorgt voor minimalisering van downtime en meer continuïteit van uw weegoperaties.

Internationale projecten

ABW heeft al diverse weegbruggen geleverd voor verschillende internationale klanten. Niet voor niets zeggen we “Geen weegbrug te ver”. Hieronder delen we een tweetal voorbeelden:

Verder heeft ABW weegbruggen en/of -onderdelen geleverd in Tunesië, Luxemburg, België en Suriname.

Neem contact op

Met ABW als uw partner voor weegbruggen (en andere industriële weegoplossingen) in het buitenland, profiteert u van een betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve oplossing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken of vul onderstaand aanvraagformulier in voor meer informatie.

Noot: Bevindt uw project zich vlak over de Nederlandse grens en is deze van tijdelijke aard? Dan kan het huren van een mobiele weegbrug een interessant alternatief zijn. Ontdek hier de mogelijkheden van verhuur.

Vraag informatie aan

Formulier succesvol verzonden!
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw